lørdag 23. oktober 2010

Jeg byr på lørdagsfrokost

Egg, rista brød og grapefruktjuice, og grønn te og avis.

Jeg skal snart sette i gang med å vaske litt her i leiligheten, og orkidéen skal få bade. Så blir det en tur ned til byen i sola, kanskje kjøpe meg en god kaffe og kikke innom noen butikker, og kjøpe inn litt mat til besøket mitt i kveld. Lørdag

5 kommentarer:

  1. åh, den frokosten ville jeg gjerne blitt servert!! deg og ristet brød= gode minner fra eriksgate, -du i den lysbrune morgenkåpen, aftenposten utover bordet og ristet brød; slik ble jeg møtt da vi skulle på vår obligatoriske lørdags-bytur:)

    SvarSlett
  2. Den lysebrune morgenkåpa husker jeg også veldig godt;)

    Anki

    SvarSlett
  3. Nå måtte jeg le litt her! Så morsomt at dere husker sånne ting;) Morgenkåpa har jeg fortsatt, bruker den når jeg er hjemme. Morgenkåpe, rista brød og lørdagsbytur, ikke så mye som har forandra seg;)

    SvarSlett
  4. Åh, det så godt ut! Minner meg om da jeg var aupair i england. Da hadde jeg alltid perfekt toastet brød til kokt egg til frokosten på helgen!
    Håper du hadde en fin lørdag!

    SvarSlett
  5. Hilde: Ja, har fått litt dilla på egg til frokost i det siste. Jeg har også vært aupair i England, i Cambridge;) Så du hadde hatt omgangssyken, håper du føler deg bedre!

    SvarSlett